Link :: 06.08.2005 :: 16:45 SORRY !!! Przepraszam wszystkich, którzy gdy tu weszli nie zastali oczekiwanej nowej notki. Przykro mi ale nie mialam czasu, a poza tym zapomniałam o blogu, zresztą jak zawsze... Dużo się wydarzyło a ja nie raczyłam o tym opowiedzieć. Cóż...tak bywa. Dzisiaj wróciłam od babci, od nudnego domu w którym byłam trzy dni z mamą. Nudziłam się śmietelnie : jakoś na szczęście przeżyłam. Ale już po wszystkim. Nie mogę zbyt wiele pisać, bo...jak zwykle czas mnie goni...ale na zakończenie spróbuję trochę ożywić tą nudną atmosferę i opowiem wam kawał ( mam nadzieję, ze śmieszny będzie zarówno dla was jak i dla mnie ). A więc : Przychodzi facet do lekarza i mówi ,,Panie doktorze ja smaku nie mam i prawdy nie mówię Komentuj(1)
Link :: 07.08.2005 :: 12:01 OCH !! Przepraszam was ale kawał brzmi inaczej, a że nie wyświetlil się cały napiszę go dzisiaj w całosci... Więc : Przychodzi facet do lekarza i mówi ,,Panie doktorze ja smaku nie mam i prawdy nie mówię'', na to lekarz ,,Nie mam na to lekarstwa''. Facet idzie do drugiego lekarza i mówi ,,Panie ja smaku nie mam i prawdy nie mówię''. Doktor odparł ,,Mam coś co ci pomoże'', po czym ukręcił tabletki z gówna i podał je swojemu pacjentowi. Facet nagle krzyknął ,,Panie co pan? Przecie to gówno!'', lekarz zaś rzecze ,, No widzisz, już pomogło !''. haha Mnie się podoba a wam?? Komentuj(10)
|
2024 listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec
[Księga gości]
|